Tottenham-dager

Olympiastadion presenterer et utdrag fra en roman under arbeid!

Forfatter Per Kristian Nielsen jobber med et manus med arbeidstittelen Tottenham-dager.

OM TILGIVELSE

engelskmannen på den andre siden av bordet sier at fotball er kjedelig at til og med cricket er mer underholdende å se på at de mange spillerkjøpene i fotball gjør idretten lite sjarmerende at noen spillere kanskje de fleste som spiller i de øverste divisjonene særlig de som spiller for en annen klubb enn hjemklubben er bare ute etter å tjene fett med penger mens laget eller klubben de spiller for betyr nesten ingenting for dem, ta for eksempel det velkjente dramaet mellom carlos tévez og manchester city, sier engelskmannen, da spilleren nektet spille dvs. å komme inn på banen som innbytter i champions league-oppgjøret mot bayern münchen 27. september 2011, det var i alle fall trenerens versjon av hva som skjedde, men det er lett å tilgi i fotball ja for eksempel en dust på favorittlaget ditt, en spiller som ikke gidder å spille én eller flere kamper men som kommer tilbake og scorer eller redder et avgjørende mål og jeg husker at luka modrić ikke ville spille for tottenham i de første kampene av 2011/12-sesongen sannsynligvis fordi han i denne perioden ønsket å bli solgt til chelsea mens tottenham vifta alle tilbud vekk og langt fra white hart lane og jeg husker at han ikke spilte i den første kampen for sesongen (borte mot united) mens i den andre (hjemme mot city) ble han byttet ut i andre omgang, begrunnet senere av tottenham-manager harry redknapp med ordene: ”his head is not right”, og jeg husker at luka modrić i neste hjemmekamp (mot liverpool) scora én-null-målet et nydelig langskudd fra ca. 18-19 meter da ballen endte oppe i høyre vinkel og utagbart for pepe reina og målscoreren jubla og sklei på knærne mot tottenham-supporterne og luka modrić var tilgitt