Olympiastadion podcast #8 Tottenhamsūtraen

Tottenham går spennende tider i møte. Dette er siste sesong på White Hart Lane og laget er nok en gang kvalifisert for Champions League. Olympiastadion har tatt en prat med forfatterne Fredrik Høyer og Eirik Ingebrigtsen om deres favorittlag. Høyer ble Tottenham-frelst da han så Spurs -Arsenal på The Lane i 2001, mens Ingebrigtsen forelsket seg i Glen Hoddles pasningsfot under tippekampene på 80-tallet. Hør hva Høyer og Ingebrigtsen tror om veien videre for Spurs og hva de tenker om fotball & skriving.

Hør flere av Olympiastadions podcaster:

VM i snooker – spesial – med Kurt Maflin og Edwin Ingebrigtsen

Make skøyter great again – med Jan Erik Vold

Vårklassikerne: italiensk sol og belgisk brostein

Milan – Sanremo speciale

Mens vi venter på monumentene 2017

Olympiastadions podcaster er tilgjengelige i : iTunes og Soundcloud