Olympiastadions podcast #5. Helvete i nord: Paris – Roubaix

I Olympiastadions podcast #5 lader Petter Høegh og Jostein Wang opp til Paris – Roubaix, også kalt helvete i nord og dronningen av klassikerne. Hvem var det som kom på den ville idéen om å arrangere sykkelløp i denne ugjestmilde delen av Frankrike? Hvilke brosteinssektorer setter våre sykkeleksperter ekstra pris på? Hvor mange kragebeinsbrudd og punkteringer blir det i årets utgave? Kan Tom Boonen krone en fantastisk karriere med seier i sitt siste sykkelritt? I så fall er Petter Høegh klar til å sette seg på første fly til Frankrike for å være med på festen. Mot slutten av podcasten leser Jostein Wang fra en norsk litteraturhistories skjulte perler, nemlig «Sykkeldiktet» av Arild Nyquist.

Produsent: Camillo Lingan.

Hør også våre andre podcaster:

Make skøyter great again – med Jan Erik Vold

Vårklassikerne: italiensk sol og belgisk brostein

Milan – Sanremo speciale

Mens vi venter på monumentene 2017

Olympiastadions podcaster er tilgjengelige i : iTunes og Soundcloud