Olympiastadions podcast #4 Vårklassikerne: italiensk sol og belgisk brostein

I Olympiastadions podcast #4 lader våre eksperter opp til Flandern rundt. Petter Høegh & Jostein Wang diskuterer Edvald Boasson Hagen, Tom Boonen, Peter Sagan og Greg van Avermaet. Hvorfor klarer ikke Boasson Hagen å bli med helt inn når det gjelder? Vil Tom Boonen lykkes med å vinne et siste monument? Og er det duket for en ny duell mellom Sagan og van Avermaet i Flandern rundt? Petter Høegh kommer med sine stalltips, og Jostein Wang gir oss noen smakebiter fra rittets rikholdige historie. Mot slutten av podcasten kommer Jostein Wang med en aldri så liten overraskelse fra et italiensk apotek …

Produsent: Camillo Lingan

Hør også våre andre podcaster:

Make skøyter great again – med Jan Erik Vold

Milan – Sanremo speciale

Mens vi venter på monumentene 2017

Olympiastadions podcaster er tilgjengelige i : iTunes og Soundcloud