Olympiastadions podcast #3. Milano – Sanremo Speciale

Med Milano – Sanremo starter sykkelsesongen for alvor. Rittet regnes som det første av fem klassikere i sykkelsporten og holdes i år for 108 gang. Alexander Kristoff vant i 2014, kan han gjenta bragden i år? Olympiastadions sykkeleksperter, Petter Høegh, Endre Ruset og Jostein Wang, velger ut sine favoritter. Vil bokseren fra Paris knocke ut Matthews, og Cavendish? Eller vil gorillaen fra Rostock slå til? Og hva med barten fra Düsseldorf? Hør Olympiastadions Milano – Sanremo Speciale og finn ut hva våre eksperter tenker om årets første klassiker!

Produsent: Camillo Lingan.

Hør også våre andre podcaster:

Make skøyter great again – med Jan Erik Vold

Mens vi venter på monumentene 2017

Olympiastadions podcaster er tilgjengelige i : iTunes og Soundcloud