Galleri Olympia: Cupfinalespesial

Olympiastadions nettgalleri holder åpent under cupfinalehelgen. Denne tegningen av Erlend Hovdkinn From tar tempen på cupfinalehelgen. Det er vulgært, det er vakkert, det er ikke fest uten skinnvest, det er Rosenborg mot Sarpsborg 08.

Tegningen blir stilt ut under lanseringen av Det litterære cupfinaleheftet 2015, på Cappelens Forslag, lørdag 21. november kl. 16.

For tredje år på rad har Olympiastadion laget et eksklusivt cupfinalehefte, med prosa, poesi, essays og intervjuer om finalelagene.

I årets hefte kan du lese følgende tekster: Rune F. Hjemås: Bilder av Ivers, Åge Aleksandersen: Bilde tå’n Ivers, Den stoiske keeperen: Intervju med Ola By Rise, Eivind Hofstad Evjemo: “D e godt å kjenn at man dug”, Lars Haga Raavand: Høst i Trøndelag, Dag Evjenth: Underhund, Arne Ruset: Harry Kure tar corner frå venstre, Sarpsborg, Wimbledon, Irak: Intervju med Egil “Drillo” Olsen

Det litterære cupfinaleheftet 2015
Det litterære cupfinaleheftet 2015

Pris 150 kroner + porto

Send bestilling til: pedersamdal@gmail.com