TdF-konkurranse: Vinn Drømmenes fjell

I samarbeid med Spartacus Forlag inviterer Olympiastadion til TdF-konkurranse.

Tipp hvem som vinner klatretrøya i årets Tour de France og vinn Drømmenes fjell av Geir Stian Ulstein og Tor Simen Ulstein.

Send inn ditt tips til: pedersamdal@gmail.com og vær med i trekningen.

drømmenes fjell

Drømmenes fjell inneholder tekster og fotografier fra de mest legendariske klatringene i Tour de France. Geir Stian Ulstein, som selv har en fortid som syklist, tok med to turkamerater og syklet opp 13 fjell i de franske alpene. I veikanten sto hans bror, kunstfotografen Tor Simen Ulstein, og fotograferte syklistenes ferd mot toppen.

Tour de France har lange tradisjoner for å hedre rittets beste klatrere, men den prikkete trøya, slik vi kjenner den i dag, ble først innført i 1975. I fjor stakk polske Rafal Majka av med trøya. I 2013 vant Nairo Quintana fra Colombia. Hvem vinner i år?

Bli med i konkurransen og vinn Drømmenes fjell!

Frist: 6. juli.