Cinema Olympico presenterer: Mike Tyson – Undisputed Truth

Boksesporten har ikke vært den samme etter at Mike Tyson la hanskene på hylla i 2005. Brooklyn-bokseren tok verden med storm på 80-tallet og har levert noen av de hardeste slagene i boksingens historie. I sceneshowet Undisputed Truth går Tyson gjennom høydepunktene og nedturene i sin innholdsrike karriere. Mesterskaptitler, rettssaker, voldtektsanklager, fengselsopphold, røffe oppvekstvilkår, penger som forsvinner. Alt en innholdsrik boksekarriere er ventet å inneholde. Showet er regissert av Spike Lee, og har tatt det amerikanske publikum med storm.

Og her er en samling av Mike Tysons mest kjente og brutale knockouts.

Les også:

The Big Smoke – Boksedikt om Jack Johnson

Oversettelsene er gjort av Endre Ruset i samarbeid med studentene Jørgen Evensen, Johannes Fürst, Theis Roksvåg Pedersen, Kasper Bræin, Stine Friis Hals og Monica Antonsen Kongshaug ved Westerdahls tekstforfatterlinje.

Følg Olympiastadion på Facebook

Følg Olympiastadion på Twitter