Lansering av Olympiastadions cupfinalehefte

I anledning årets cupfinale lanserer vi historiens første litterære cupfinalehefte. Vi har utfordret noen av de beste forfatterne fra Trondheim og Molde til å skrive om lagene deres. Resultatet er et knippe vidt forskjellige tilnærminger og historier om fotball: Kjærligheten til spillet, patriotismen, gleden, skuffelsen og kjærligheten.

Følgende forfattere og skribenter har bidratt til denne samlingen: Eivind Hofstad Evjemo, Tiger Garté, Rune F. Hjemås, Bernt Hulsker, Johan Mjønes, Arne Ruset, Endre Ruset, Peder Samdal og Lars Petter Sveen.

Heftet lanseres og selges på Deichmanske bibliotek filial Grünerløkka (Schous plass 10) 23.november kl. 12. Det blir opplesninger og samtaler. Pluss et musikalsk innslag fra Hallvar Djupvik.

Inngang: 150 kroner (kontant) i døra. Barn gratis. Alle får da sitt eget eksemplar av historiens første litterære cupfinalehefte. Servering av kaffe og kake.

Vel møtt!